Focení na vybraném místě

Pokud na vaší svatbě budete mít fotografa a kameramana, určitě si ve vašem harmonogramu vyhraňte extra čas na focení. Většinou se toto focení odehrává po svatebním obědě a fotit se jedou pouze novomanželé. Místo by mělo být relativně blízko u svatební hostiny, ale zároveň by mělo být romantické a vypadat pěkně na fotkách. My jsme se původně chtěli jet fotit na Branické skály, ale zhruba měsíc před svatbou jsme zjistili, že výhled je celý oplocený vysokým plotem a fotky by tak nevypadaly hezky. Nakonec jsme tedy zvolili Vyšehrad, který je panoramatický a přímo stvořený pro zamilované fotky. Na focení jsme měli vyhraněné 2 hodiny, ale byli jsme tak rychlí (a měli obrovskou žízeň) že jsme vše stihli nafotit a natočit za 1 hodinu.
Pokud nechcete věnovat čas na focení během vašeho svatebního dne, určitě je možnost jít se fotit nějaký jiný den. Výhodou je to že strávíte celý den na vaší svatební hostině, nevýhodou pak že se musíte obléct, nalíčit a učesat přesně tak jako ve svatební den. Já bych určitě doporučila udělat extra focení ve svatební den, v našem případě to bylo opravdu rychlé a zvládli jsme vše co jsme potřebovali. Uznejte sami podle fotek.


Komentáře

  1. My jsme se fotili u nás doma na zahradě. Původně by nás to ani nenapadlo, ale upozornil nás na to fotograf, že je to docela pěkné místo. Navíc jsme měli hostinu ve vesnici, kde bydlíme, takže to šlo. :) Máme tam takové zahradní altány, takže tam bylo dobré světlo a vše fungovalo tak, jak má. Teď z toho nápadu máme opravdu radost. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme se nechali vyfotografovat na zahradě mého tatínka, který ji má velikou a plnou pěkných keřů a květin. Dokonce jsme tam postavili dva velké party stany, do kterých se vešla celá výzdoba se stoly a židlemi, na kterých byly sněhobílé svatební potahy. Naše svatba byla velice krásná, a hlavně jsme jí měli v podstatě doma.

    OdpovědětVymazat
  3. My jsme měli to štěstí, že náš svatební fotograf si vybral místa sám. Lokalitu totiž moc dobře znal a tak vědět, které spoty jsou pro naše focení nejvhodnější. A díky tomu máme poměrně dost fotek, které jsou hodně variabilní. Něco je na louce, něco na zřícenině, ale fotili jsme se třeba i v městské zástavbě. To mi přišlo hodně cool. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. My jsme také měli svatbu tady v Čechách a neměnila bych. Obřad a svatební hostinu jsme si objednali na internetových stránkách https://www.zamecek-klokocov.cz/, kde nabízeli svatby na zámku. Já jsem se cítila jako princezna a můj nastávající jako zámecký pán. Celá svatba byla úžasná a všichni svatebčané si ji užili až do pozdních večerních hodin. Byl to nejkrásnější den a určitě zvažte svatbu na zámku.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky